Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma düzına bakarak, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı sıra otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, autarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara uygun halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız Yangın Çıkış Kapısı bulunmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sayesinde baplar zarar görmez.

Report this wiki page